Friday, March 13, 2009

Lawatan sambil belajar



Adalah dimaklumkan bahawa satu bas yang mengandungi pelajar BASS part 4
tealh dengan rela hatinya dan sedikit excited pergi ke MAMPU Putrajaya dan Parlimen Malaysia
atas dasar Lawatan sambil belajar..Berikut adalah axtvt yang dijalankan..


Ha Bihun goreng kat MAMPU ne sedap gler

Ne promosi sape yang nak wat jamuan lehla

gune katering seperti yang terdapat pada kertas tisu diatas



Dah setle kat MAMPU
Driver bas dengan mampunya membawa mereka semua ke
MUZIUM NEGARA..
macam zaman sekolah tadika dulu
hahah ingat agi mase g rombongan tadika
adeke member aku muntah kat kasut sekolah aku xpasal2 aku kene
pakai seliper fancy kaler pink cikgu aku


Gambar ini memaparkan calon2 model akan datang

pilih ar mane satu nak

yang paling hot and jadi rebutan

lelaki pakai baju kemeja biru 2

hahahahahah




Gambar ne plak ala2 korporat yang mementingkan kerja

oi muke korang sume macam kakitangan kerajaan la

tika 2 tengok siap pegang phone g




Sebagai kesimpulannya disini lawatan ini berjaya mencapai objektif yang mana semua pelajar excited pergi ke MAMPU dan PARLIMEN MALAYSIA.
Selain berposing glamor walau dimana anda berada...




















































3 comments:

  1. hahaha~aku ngh bz on phone korang sbuk nk amik gambar lak so senyum jek yg mana boleh~hihihi

    sila maklum gadis yg duduk ayu ala2 sopan gadis melayu itu adalah sy~jike berminat sile2..
    kamal promote la karipap aku yg superb tu~QaQa caterer eceh~

    ReplyDelete
  2. oi aku xmakan tau kopunye karipap

    ReplyDelete
  3. dah lama tak g muzium... tee hee!

    ReplyDelete